BEKIJK ONZE 5 PIJLERS:
Zet je bedrijf sportief in de kijker op 24 augustus!
< TERUG NAAR OVERZICHT

ZET JE BEDRIJF SPORTIEF IN DE KIJKER OP 24 AUGUSTUS!


24 augustus 2019 – dé sportiefste dag van het jaar in Deinze. Die dag vinden niet één, maar twee bedrijvensportdagen plaats. Ga met je bedrijf de competitie aan en schrijf je nu in!

// Deinze Industrie Teamtrophy 

bedrijfindekijker

Tijd voor teambuilding! De Deinze Industrie Teamtrophy is een ludieke competitie onder bedrijven. Met een team van 4 tot 6 personen ga je sportieve & leuke uitdagingen aan. Alle challenges draaien rond samenwerken, communicatie en vertrouwen

De toffe activiteiten zijn: archery tag, hindernissenparcours, lasershooting, team challenge tour, vijverfun en een car challenge. De Deinze Industrie Teamtrophy gaat door op de Outdoor Terreinen van Teamadventure op de Brielmeersen. Partner en kinderen zijn welkom om te supporteren. De activiteiten worden in goede banen geleid door Sportdienst Deinze en Movemint. Schrijf je in via info@deinzeindustrie.be.

Meer info? Klik hier!


// Deinze bedrijventriathlon

test

Straalt je bedrijf sportiviteit uit en zoek je een grotere sportieve uitdaging? Schrijf je dan in voor de bedrijventriathlon. De grote markt van Deinze wordt voor het tweede jaar op rij de setting de 1/8 triathlon. Inschrijven kan voor 1 van de disciplines van de 1/8 triathlon: 750 m zwemmen – 20 km fietsen – 5 km lopen. Drie teamleden in je bedrijf die elkaar perfect aanvullen in deze disciplines? Schrijf je dan in als bedrijfsteam en zet samen een sportieve prestatie neer. 

Meer info? Klik hier!

 

PARTNERS

 

TG_logo.jpg

vandelanotte.jpgjohan-desmet.jpg

HH_logo.jpg