BEKIJK ONZE 5 PIJLERS:
Vandelanotte Innovation Days
< TERUG NAAR OVERZICHT

UITNODIGING

Wij nodigen u graag uit op de 'Vandelanotte Innovation Days' op donderdagavond 14 maart 2019 om 18u30, deze gaat door bijAluvision, Clemence Dosschestraat 44, 9800 Deinze.

In onze continu veranderende wereld wilt u niet alleen mee zijn met de rest, u wilt hen voor zijn! Voortdurend innoveren en het zoeken naar ontwikkelingen die de concurrentie doen omverblazen zijn voor u dan ook twee belangrijke sleutelbegrippen. Stilstaan is namelijk achteruitgaan, en toch gaat groeien niet vanzelf. U moet namelijk innoveren, investeren, mensen aanwerven, gespecialiseerd advies inwinnen, uw innovaties beschermen en vaak ook nog eens uw weg vinden in het buitenland.
 
Herkent u zichzelf hierin? Dan is er goed nieuws! De overheid steunt namelijk meer dan ooit innoverende bedrijven die een stevige blik op de toekomst hebben. Zowel op Vlaams als op federaal niveau zijn er daarom steunmaatregelen die u helpen in elke fase van uw innovatieproject, van het prille begin tot het veroveren van de wereld.
 
Op donderdagavond 14 maart leggen de innovatiespecialisten van onze partner Vandelanotte u graag aan de hand van praktische voorbeelden uit hoe u zélf in aanmerking kunt komen voor overheidssteun. Tijdens de sessie gaan ze dieper in op de diverse subsidiemaatregelen, sociale voordelen en fiscale mogelijkheden. Zo bent u goed voorbereid!

PROGRAMMA
 
18u30 – 19u00: Ontvangst
19u00 – 19u15: Welkomstwoordje
19u15 – 20u15: Praktijkgerichte casestudy
20u15 – 20u30: Vraagstelling
20u30 – 22u00: Netwerkreceptie

Graag uw inschrijving voor 13 maart 2019, inschrijven kan hieronder: 


 
PARTNERS

 mijnwebsitebouwen_be_transp.png

TG_logo.jpg

vandelanotte.jpgjohan-desmet.jpg

HH_logo.jpg