BEKIJK ONZE 5 PIJLERS:
Nieuwsbrief Juni 2021
< TERUG NAAR OVERZICHT

NIEUWSBRIEF JUNI 2021

 

 

Beste leden, 
Beste collega-ondernemers,

Met Deinze Noord hebben wij de voorbije maanden niet stilgezeten: we hebben ingespeeld op een acute veiligheidsnood van onze leden, lanceerden groepsaankopen en gingen we op bedrijfsbezoek. Achter de schermen blijven we werken aan nieuwe initiatieven! Onze bedrijven mee richting geven blijft ons motto!
 
We verwelkomen ook een nieuwe sponsor en 7 nieuwe leden. Noteer alvast de data van onze activiteiten in uw agenda, zodat we binnenkort elkaar tijdens een live ontmoeting opnieuw kunnen inspireren!
 
 
Zaterdag 28 augustus: Teamtrophy
 
Deinze Industrie organiseert terug een Teamtrophy! Neemt jouw bedrijf het op tijdens een sportieve teamdag? Afspraak op zaterdagnamiddag 28.08.2021 op de Brielmeersen in Deinze!

De deelname via Deinze Industrie bedraagt 300€. Vanwege de sympathie voor de initiatieven van Deinze Industrie, wilt Deinze Noord zijn leden steunen. Na voorlegging van de factuur voor deelname, zal Deinze Noord 100€ per deelname tussenkomen. Indien een ploeg van Deinze Noord wint, dan krijgt deze ploeg het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Meer info en inschrijven voor deze Teamtrophy kan via deze link.
 
Donderdag 28 oktober: Optreden Arnout Van den Bossche

Deinze Noord kon vorig jaar deze Vlaamse komiek strikken voor een optreden voor Deinse ondernemers, maar de lockdowns beslisten er toen anders over.

Maar we brengen Arnout terug naar Deinze! Noteer alvast donderdag 28 oktober in jouw agenda voor een avond vol humor!
 
Eind april kreeg de industriezone Clemence Dossche jammer genoeg te maken met een aantal inbraakpogingen. De snelle interventie van de lokale politie, de samenhorigheid van de ondernemers en de interventie van Deinze Noord werd met grote dank aanvaard door de betrokken zaakvoerders.
 
Door het inzetten van een externe bewakingsfirma heeft Deinze Noord een bijdrage geleverd aan het ‘samen veilig’ gevoel van onze leden. Blijf waakzaam en signaleer tijdig onregelmatigheden:
 • Controleer jouw bedrijf regelmatig op inbraakschade. Indien je schade vaststelt, bel dan onmiddellijk 101!
 • Indien je verdachte personen/voertuigen opmerkt kan je dit laten weten via 
  09 244 24 00 of bel onze parkmanager Gina (0473 783 145), samen nemen we de nodige acties zoals bvb. extra bewaking voorzien. 
 • Tref de nodige maatregelen i.k.v. inbraakpreventie.
 
De POM Oost-Vlaanderen pioniert voor een duurzaam, innovatief, toekomstgericht en klimaatgezond Oost-Vlaanderen. Ze maken het economisch beleid van de Provincie waar door te participeren, te ontwikkelen en te motiveren.
 
Dankzij de subisidie van de POM kan Deinze Noord dit jaar een aantal groepsaankopen aanbieden en bouwen we verder aan de duurzame ontwikkeling van ons bedrijventerrein. Ook voor het werkjaar 2021-2022 dienen we een nieuw dossier in. Heb je zelf ideeën voor de verdere groei en ontwikkeling stuur deze naar gina@deinzenoord.be.
 
Lees hier meer over de activiteiten van de POM of schrijf je hier in op hun nieuwsbrief met interessante info voor Oost-Vlaamse ondernemers.
 
 

De jonge, dynamische ondernemer Simon Eggermont was onze enthousiaste gastheer tijdens een bedrijfsbezoek op de site van Grondwerken Simon Eggermont en RE:EGGERMONT.

Met zijn bedrijven richt Simon zich tot grond- en afbraakwerken en recyclage voor zowel particulieren als professionelen.

Simon en zijn team namen ons mee in zijn ondernemersverhaal en toonden ons de synergie tussen zijn twee bedrijven die de bouwcirkel op een duurzame manier rond maken. Nic Balthazar gaf toelichting over de impact van de klimaatverandering. Lard Vanobbergen van watts ON en Jordy De Loose van Joule zetten onze groepsaankopen nog eens in de kijker.

Onze leden en sponsors genoten op een zonovergoten avond van de kennismaking met nieuwe en het weerzien van gekende collage-ondernemers bij een hapje, drankje en ijsje!

Een zeer geslaagde avond dankzij de hartelijke ontvangst en de talrijke opkomst!
Meer sfeerbeelden kan je hier bekijken.

 
Dankzij de subsidie van POM Oost-Vlaanderen bieden wij onze leden en sponsors een aantal interessante groepsaankopen aan. Deze acties lopen nog tot 15 oktober 2021:
 • Groepsaankoop fietsen – EXTRA KORTING: Deinze Noord geeft een extra stimulans aan deze actie. 
  Huidige korting: €100 korting op de aankoop en een gratis eerste onderhoud van €70 aangeboden door Deinze Noord. 15% korting op het vastgelegde assortiment aangeboden door Joule. EXTRA KORTING van 10% aangeboden door Deinze Noord. Wie reeds eerder een fiets uit deze actie bestelde, krijgt deze extra korting terugbetaald. Check het fietsaanbod hier.
   
 • Audit en groepsaankoop duurzame verlichting
  Samen met watts ON bieden wij een volledige audit en studie aan tegen een voordeeltarief. Deinze Noord biedt voor de eerste 10 bedrijven die ingaan op deze actie, een financiële tussenkomst aan van €250 voor de audit en verlichtingsstudie.
  Kiest u ervoor om met watts ON in zee te gaan voor het plaatsen van nieuwe verlichting, dan krijgen de eerste 4 bedrijven een korting van €250 op de aankoopsom. Meer info over deze actie vindt u hier.
Daarnaast is er de komende weken de verdere uitrol van de individuele uniforme bedrijfsdisplays en de aanpassing van de infoborden in de Clemence Dosschestraat, Filliersdreef en Vaart Rechteroever.
 
 
 • Reizen Globetrotter – Reisbureau en busvervoer
 • Uitvaart Van den AbeeleUitvaartcentrum 
 • CEBEO Groothandel elektrotechnisch materiaal
 • Van Marcke TechnicsGroothandel verwarming en sanitair
 • LivWiseDistributie van keuken en barbecue artikelen 
 • Ge-Ka SuppliesProductie van digitale UV-, zeef-, offset- en flexo-inkten en lakken 
 • Van Hee J.Algemene bouwwerken
Onze volledige ledenlijst vind je hier. Meer weten over Deinze Noord? Bekijk hier wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Wil je graag deelnemen aan onze geplande acties in 2021 en 2022, aarzel dan niet om jouw lidmaatschap aan te vragen! Contacteer onze parkmanager Gina Buydaert: gina@deinzenoord.be – 0473 783 145
 
 
AGO Jobs & HR matcht de juiste medewerker met het juiste bedrijf voor een ideale samenwerking. Jaarlijks gids dit Belgisch bedrijf met hun 600 gedreven medewerkers, 50.000 werknemers naar de passende werkgever. Hun persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijn-relaties met klanten en uitzendkrachten. Je kan bij hen terecht voor interim, selectie, payrolling, testen & assessments, outplacement en HR-outsourcing.

AGO Jobs & HR Deinze – Karel Piquélaan 13, 9800 Deinze
09 381 88 20 – deinze@ago.jobs
 
 

Wij wensen wij jullie veel positief ondernemerschap 

In naam van het bestuur van Deinze Noord,

Dirk Deleu, Jacques Dossche, Jan Lootens, Gwijde Versele, Jonas Roels, Steve De Jans, Johan Ghysel & Gina Buydaert (parkmanager)

Met dank aan:
 

Contact:
Deinze Noord vzw  >  Clemence Dosschestraat 44  >  9800 Deinze
+32 473 78 31 45  >  info@deinzenoord.be
 PARTNERS

 

TG_logo.jpg

vandelanotte.jpgjohan-desmet.jpg

HH_logo.jpg