BEKIJK ONZE 5 PIJLERS:
Nieuwsbrief december 2021
< TERUG NAAR OVERZICHT

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2021
 

Beste collega-ondernemers van Deinze Noord,
 
Zoals jullie weten organiseren wij naar jaarlijkse traditie een nieuwjaarsreceptie om samen met jou te klinken op een boeiend nieuw jaar. Gezien de onzekere situatie en omdat er op heden te weinig perspectief is op vlak van de maatregelen kunnen wij nog geen exacte datum meegeven. Van zodra er meer duidelijkheid is, hoort u sowieso van ons.
 
Dit belet ons natuurlijk niet om eens te verbinden met jou.
Wij willen jou laten weten dat wij binnen onze bedrijvenvereniging Deinze Noord blijven onze waarden nastreven. Wij willen jou vooreerst bedanken voor het vertrouwen en om deel te willen uitmaken van onze dynamische bedrijvenvereniging om samen te leren, samen te kopen, samen veilig te zijn, samen te groeien en gewoon samen onderweg te kunnen zijn. Samen is gewoon veel plezanter en kunnen we meer dan alleen.
 
 
Volgend jaar zullen er opnieuw bedrijfsbezoeken doorgaan en willen wij jullie ten gepaste tijde informeren over nieuwe mogelijkheden tot groepsaankopen. Verder nieuws volgt. In afwachting van een concrete datum van een eerste event georganiseerd door ons, hebben wij toevallig wel nog een leuke kans voor jou om toch al vroeger andere leden van Deinze Noord te ontmoeten…
 
 
Als recent nieuw lid nodigt KMSK Deinze jou graag uit op zaterdag 18/12 voor de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop van dit seizoen. 
 
Gelieve uw inschrijving ten laatste 17/12 door te mailen naar het mailadres van KMSK zoals u kan zien via de link. 
 
Bekijk de uitnodiging
Wij wensen u alvast een fijne kerst en een prettig eindejaar en hopen dat wij elkaar binnenkort mogen begroeten! Wij houden u alvast op de hoogte!  
 
In naam van het bestuur van Deinze Noord,
Dirk Deleu, Jacques Dossche, Jan Lootens, Gwijde Versele, Johan Debruyne,
Jonas Roels, Steve De Jans, Johan Ghysel & Evy Heyse (parkmanager)
 
Deinze Noord Vzw dankt haar partners:

Contact:
Deinze Noord vzw  >  Clemence Dosschestraat 44  >  9800 Deinze
+32 473 78 31 45  >  info@deinzenoord.be
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*
PARTNERS

 

TG_logo.jpg

vandelanotte.jpgjohan-desmet.jpg

HH_logo.jpg