BEKIJK ONZE 5 PIJLERS:
Info werken Leernsesteenweg
< TERUG NAAR OVERZICHT

INFO WERKEN LEERNSESTEENWEG

Cover.jpg


Op 24 augustus start de heraanleg van de N466 – Leernsesteenweg. Vanuit Stad Deinze werd ons gevraagd jullie te informeren over de impact van deze werken op de bereikbaarheid van ons bedrijventerrein Deinze Noord.
 
Verloop van de werken
De 1ste fase is tussen de Kiekendreef en de rotonde ter hoogte van Sint-Martens-Leerne. Dit deel wordt volledig afgesloten. Deze fase staat ingepland tot februari 2021.
 
De 2de fase start in maart 2021 en zal duren tot augustus 2021. Hierover volgt later verdere communicatie.
 
Omleiding
Het vrachtverkeer wordt omgeleid via: de N437 (Damstraat)
en de N43 (Gentsesteenweg – Kapellestraat – Dorpstraat – richting Deinze)
Er zal voldoende signalisatie voorzien worden op de ingangswegen. Voor het plaatselijk verkeer en de fietsers wordt er een aparte omleiding voorzien. 
 
Concreet wil dit zeggen dat de Leernsesteenweg afgesloten wordt voor alle verkeer, ook het vrachtverkeer. Vrachtverkeer voor de Filliersdreef kan Deinze dus niet binnenrijden via Bachte, maar zal via de Karel Piquélaan of de Vaart dienen te rijden.

Vrachtwagens.jpg

Bij vragen kunnen jullie contact opnemen met Sara Lootens van de dienst Lokale Economie op het nummer 09 381 07 04. Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben zodat jullie op deze manier ook medewerkers, klanten en leveranciers op de hoogte kunnen brengen.

PARTNERS

 

TG_logo.jpg

vandelanotte.jpgjohan-desmet.jpg

HH_logo.jpg