BEKIJK ONZE 5 PIJLERS:
Deinze Noord zet werknemers op de fiets
< TERUG NAAR OVERZICHT

Screenshot_2021-09-14_132511.png

 

Deinze Noord zet werknemers op de fiets

Bedrijvenkoepel Deinze Noord wil meer werknemers op de fiets krijgen.
Hiervoor organiseert men een groepsaankoop, waar bij werknemers van de aangesloten bedrijven
aan goedkopere tarieven een fiets kunnen kopen of leasen. 

 

Deinze Noord verenigt sinds 2012 alle ondernemers van de bedrijvenzones Vaart Linkeroever, Vaart Rechteroever, Filliersdreef, Clemence Dosschestraat en alle andere bedrijven in het noorden van Deinze die niet in deze zones gevestigd zijn. Naast een aanspreekpunt voor de bedrijven neemt de koepel ook de taak op zich om bedrijven aan te zetten tot een duurzamer beleid. 

 

“Met een subsidie van 20.000 euro van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Oost-Vlaanderen organiseren wij enkele groepsaankopen”, zegt Gina Buydaert, parkmanager van Deinze Noord. “Eén daarvan is een groepsaankoop van fietsen via Joule Bikes uit Gent. Werknemers van aangesloten bedrijven krijgen sowieso 100 euro korting bij de aankoop van een fiets, alsook een gratis onderhoudsbeurt, 15 procent korting via de groepsaankoop en nog eens 10 procent korting via Deinze Noord. Dit betekent dat men voor een fiets van 1.000 euro amper nog zo’n 600 euro zou betalen. Hiermee willen we zoveel mogelijk mensen stimuleren om met de fiets naar het werk te komen.

Vrijdag organiseerde Deinze Noord een testsessie van Joule Bikes bij Ufttools in de Filliersdreef. “Naast deze fietsactie kunnen bedrijven ook een studie en groepsaankoop duurzame verlichting aan een voordelig tarief krijgen. Voor deze actie werken we samen met het Deinse bedrijf Watts ON van Lard Vanobbergen.”

 

Lees het volledige artikel hier

IMG_5329.jpgIMG_5326.jpg

PARTNERS

 

TG_logo.jpg

vandelanotte.jpgjohan-desmet.jpg

HH_logo.jpg