BEKIJK ONZE 5 PIJLERS:
Bijzondere acties voor onze leden & sponsors
< TERUG NAAR OVERZICHT

BIJZONDERE ACTIES VOOR ONZE LEDEN & SPONSORS
Dankzij de subsidie van POM Oost-Vlaanderen bieden wij onze leden en sponsors een aantal interessante groepsaankopen aan. Deze acties lopen nog tot 15 oktober 2021:
  • Groepsaankoop fietsen – EXTRA KORTING: Deinze Noord geeft een extra stimulans aan deze actie. 
    Huidige korting: €100 korting op de aankoop en een gratis eerste onderhoud van €70 aangeboden door Deinze Noord. 15% korting op het vastgelegde assortiment aangeboden door Joule. EXTRA KORTING van 10% aangeboden door Deinze Noord. Wie reeds eerder een fiets uit deze actie bestelde, krijgt deze extra korting terugbetaald. Check het fietsaanbod hier.
     
  • Audit en groepsaankoop duurzame verlichting
    Samen met watts ON bieden wij een volledige audit en studie aan tegen een voordeeltarief. Deinze Noord biedt voor de eerste 10 bedrijven die ingaan op deze actie, een financiële tussenkomst aan van €250 voor de audit en verlichtingsstudie.
    Kiest u ervoor om met watts ON in zee te gaan voor het plaatsen van nieuwe verlichting, dan krijgen de eerste 4 bedrijven een korting van €250 op de aankoopsom. Meer info over deze actie vindt u hier.
Daarnaast is er de komende weken de verdere uitrol van de individuele uniforme bedrijfsdisplays en de aanpassing van de infoborden in de Clemence Dosschestraat, Filliersdreef en Vaart Rechteroever.
PARTNERS

 

TG_logo.jpg

vandelanotte.jpgjohan-desmet.jpg

HH_logo.jpg